Hemstädning Helsingborg

Varmt välkommen till Joanna’s Proffsstäd

Hemstädning

Välkommen till oss på Joanna’s Proffsstäd. Vår städfirma hjälper dig i Helsingborg som behöver hjälp med hemstädning. Vill du ha hjälp bara en gång eller abonnera på en städtjänst? Vi finns till för alla!

Nöjda kunder

På vårt företag är det viktigt att alla våra kunder blir nöjda. Vår målsättning med verksamheten är att alla kunder skall bli 100 procent nöjda med såväl arbete som med kundservice. Vi ger det där lilla extra!

Miljöarbete

När vi på Joanna’s Proffsstäd genomför våra städuppdrag, så försöker vi alltid belasta miljön så litet som möjligt. Vi använder både miljövänliga arbetssätt, metoder och rengöringsmedel. Vi har bara en moder jord.

En professionell städfirma

Hjärtligt välkommen till oss på Joanna’s Proffsstäd, som är en professionell städfirma i Helsingborg med tjänster inom hemstädning. Vår firma har en mycket kunnig personal, som har erfarenhet av olika städuppdrag under flera års tid. Vi är en städfirma som alltid försöker att utvecklas och att skapa bättre resultat. Vi kan anlitas både av privatpersoner och företag. Vårt uppdrag går ut på att ge dig en trygg service och ett väl genomfört arbete. Detta är möjligt tack vare våra medarbetares kompetens och tidigare erfarenhet. De vet att det är viktigt med noggrannhet och pålitlighet. Det är med hjälp av detta förhållningssätt som vi vill arbeta och genomföra kvalitativa städuppdrag och diverse kunder.

Vill du anlita oss?

Om våra tjänster tilltalar dig så kan du kontakta oss. Vi kan då tillsammans komma överens om vad som bäst lämpar sig för dig inom städning med mera. Du kontaktar oss antingen via telefon, via mejl eller genom att fylla i och skicka oss det kontaktformulär som finns högre upp på sidan. Sedan kan du även få veta lite mer om du klickar dig vidare till ”mer om oss”. Vi ser verkligen fram mot att få erbjuda dig vår städservice som innebär skinande rena resultat.